Γαστρονομικό Ταξίδι στη Γαλημή!

0

Είναι ωραίο να μαγειρεύει κανείς στην Αμμουλιανή! Να εμπνέεται από την πληθώρα και την ποιότητα των θαλασσινών της, αλλά και από την γαστρονομική (και όχι μόνο) ιστορία των ντόπιων!

Είναι πολύ ωραίο να απολαμβάνει κανείς δείπνο στο Restaurant «The Roost», σε μια λουλουδιασμένη αμμουλιανιώτικη αυλή – πίσω από το κεντρικό λιμάνι του οικισμού!

Είναι όμως (και) πάρα πολύ ωραίος συνδυασμός να δημιουργεί ο chef των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Κώστας Τρώντσιος «τη γιορτή της Γαλημής» στο The Roost, προσφέροντας στο κοινό μοναδικά εδέσματα – τυπικά δείγματα της γαστρονομικής ελληνικής ανατολής: ρεγγοσαλάτα, καταπληκτική μπρουσκέτα με σουτζούκι και παστουρμά, κους κους με κουρκουμά, κατσικίσιο τυρί και λαχανικά, κατσικάκι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα μαζί με κυδώνια και αποξηραμένα φρούτα και λαχταριστή μελόπιτα για το τέλος!

Chef…, οι συνδυασμοί των υλικών, η ένταση των γεύσεων, η έμπνευση του μενού, η ποιότητα της δημιουργίας και η υπέροχη φιλοξενία στην παραμυθένια αυλή του The Roost θα μας μείνει αξέχαστη! Θα σε ξαναδούμε σίγουρα στο KOUZINA μας!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.